Wat is een IPTV en waarom heb je het nodig?

IPTV receiver
Had jij ooit al eens gehoord van een IPTV kastje? Zo niet, dan brengen wij daar vanaf nu verandering in. Als film- en seriefan kan dit apparaat je dagelijks leven een beetje beter maken. Vooral de
MAG420/420w1 4K IPTV Receiver geeft je veel vrijheid en plezier op vlak van televisie. Waarom? Dat gaan we je nu uitleggen! Uren bingewatchen gegarandeerd!

Wat is IPTV?

IPTV staat voor Internet Protocol televisie, wat betekent dat televisie via het internet bij jou thuis geleverd wordt. Het wordt gebruikt ter vervanging van kabeltelevisie en traditionele satellieten. Alles wat je kijkt, wordt gestreamd waardoor de gewenste media per direct wordt afgespeeld, zonder te moeten wachten op een eventuele download. Ook TV-kanalen worden via deze streaming media in een handomdraai weergegeven.

Bekijk wat nu live op televisie is. Was je vergeten dat je serie 15 minuten geleden begon? Geen probleem, bekijk het via je IPTV vanaf het begin. Ook als je een dag te laat bent voor je favoriete film kan je met behulp van terugkijk televisie de film van gisteren of vorig jaar toch streamen. Geen zin in commerciële televisie? Maak dan gebruik van Video on demand (VOD) en bekijk wat jij wil.

Hoe werkt het?

Je hebt een televisie in de woonkamer en je wilt er ook graag één in de slaapkamer. Echter, er is geen coax kabel aanwezig in je slaapkamer. In plaats van muren open te breken kan je zonder kabels te leggen televisie kijken met IPTV. Tv signalen worden bij een IPTV ontvangen via IP protocol. Met behulp van een provider en één van de gewenste kanalen kan je beginnen streamen. Als medium kan je kiezen voor een laptop, gsm, smart TV, of gebruik ze allemaal tegelijk. Wat je nodig hebt is een receiver zoals de MAG420/420w1 4K. Hierbij kan je gebruik maken van de IPTV via de Portal. Een eventuele provider die je kan voorzien van een IPTV abonnement is ook welkom.

Wat zijn de voordelen?

IPTV is vergelijkbaar met internet-tv, maar net een tikkeltje anders. Sowieso ligt de kwaliteit en snelheid van een IPTV hoger. Zo kan je exclusief genieten van beelden in Ultra HD kwaliteit. Dit wordt ook wel 4k beeld genoemd. Er zijn geen limieten op het aantal tv-zenders dat je via IPTV kan bekijken. Je beschikt over meer dan 3000 kanalen van over de hele wereld. Het gewenste kanaal kan je op meerdere media afspelen in huis zonder enige restrictie. Je krijgt als het ware meer, voor een lagere prijs dan gewone televisie. Verder hoef je ook niets te downloaden want alles wordt gestreamd. Het streamen kan met behulp van een app, waardoor je vaarwel kunt zeggen tegen die decoder naast je televisie.

Social tagging: > > > > > > > >

Comments are closed.