Proximus en Netflix

netflix
Netflix is de toekomst. Het Amerikaanse streamingplatform werd groot aan de overkant van de Atlantische Oceaan, en verovert nu Europa. Ook in Belgie is Netflix al een dik jaar beschikbaar. Vandaag kijken we naar Netflix via Proximus. Welk abonnement neem je hier best voor? Zijn er voordelen verbonden aan het kiezen voor Proximus?

Netflix kijken via je computer, tablet of smartphone.

Is de televisie in de living bezet? Of bekijk je je favoriete series het liefst van onder de dekens? Bij het kijken naar streaming video zijn twee zaken van belang.

  • Voldoende bandbreedte (minimum 5Mbps voor een deftige beeldkwaliteit)
  • Voldoende gigabytes om te verbruiken

Zorg je er dus maar beter voor dat je WiFi-verbinding lekker stevig is. Kies ook voor een internetabonnement met een voldoende hoge downloadlimiet! Kies voor Proximus Maxi, zelfs als je maar af en toe kijkt. Door de limieten van de Comfort- en Start-formules ben je al snel heen!

Proximus Maxi, om optimaal van Netflix te genieten!

Netflix kijken via Proximus TV

Natuurlijk wil je ook kunnen genieten van Netflix op het grote scherm. Als je Proximus TV hebt kan dat zonder problemen. Sinds enkele maanden is de Netflix-app beschikbaar voor Proximus TV. Je kan dus gewoon inloggen en verderkijken naar House of Cards, of Orange is the New Black!

Er moet wel een voetnoot gemaakt worden bij dit systeem. Als je kijkt naar Netflix via Proximus TV telt het verbruik mee voor je downloadlimiet. Je kiest dus -opnieuw- best voor een Maxi-Pack. Zo hoef je je geen zorgen te maken als je aan het binge-watchen slaat!

Momenteel loopt er een promo (tot 31/12/2015). Nieuwe Proximus Maxi-pack klanten krijgen drie maanden gratis Netflix bij hun abonnement. Tijd om te beginnen streamen dus!

Proximus Maxi Pack, met Netflix ook op je Proximus TV!
Social tagging: >