Het aanbod van TV Vlaanderen

tv_vlaanderen_digitaal_be
TV Vlaanderen draait al sinds 2006 mee in het Belgische telecom-landschap. Wat oorspronkelijk begon met het aanbieden van satelliet-TV, werd recent aangevuld met Triple Play pakketten. Daarmee werd TV Vlaanderen dus een directe concurrent van Proximus, Scarlet en Telenet. Hieronder kijken we naar het aanbod van TV Vlaanderen, en of het de moeite waard is om over te stappen.

Een pack is een formule die televisie, internet en vaste telefonie combineert. Bij TV Vlaanderen heet dit All-In-One. Het is beschikbaar in drie varianten:

  • All-in-One Basic Light
  • All-in-One Basic
  • All-in-One Basic+

De drie bovenstaande packs verschillen enkel op het gebied van TV-aanbod. Qua internet en vaste telefonie zijn ze dus krak hetzelfde!

Internet

De internetverbinding van TV-Vlaanderen is een VDSL-verbinding. Dit betekent dat er dus met het netwerk van Proximus gewerkt wordt. Iedere internetverbinding heeft geen downloadlimiet. Je kan dus onbeperkt downloaden. De downloadsnelheid is in sommige gevallen wel lager dan bij Proximus. Ze is gelimiteerd tot 50Mbps, maar dat is over het algemeen ruim voldoende. Zelfs voor power users. Qua apparatuur wordt er een gratis wifi modem meegeleverd. Dit is een FRITZ!Box Fon WLAN 7360, een erg knap toestel. Deze WiFi-modem is zeker op het niveau van een BBox, misschien zelfs nog iets beter qua features.

Vaste telefonie

Bellen naar vaste en mobiele lijnen komt neer op 9 cent per minuut. Je huidige nummer kan uiteraard behouden worden, en bellen naar andere All-in-One klanten is gratis.

Digitale TV

Hier ligt het verschil tussen de drie All-in-One varianten. Live TV betekent dat de zenders ook op je smartphone of tablet te bekijken zijn!

  • All-in-One Basic Light: 37 zenders, waarvan 12 met Live TV
  • All-in-One Basic: 65 zenders, waarvan 20 met Live TV
  • All-in-One Basic+: 92 zenders, waarvan 23 met Live TV

Het aanbod van TV vlaanderen is scherp geprijsd. Voor €50,95 per maand heb je al het All-in-One Basic pack! Daar krijg je supersnel, ongelimiteerd internet voor. Ook het TV-aanbod en de vaste telefonie zijn mooi meegenomen!
Als je er snel bij bent (tot 25/10/2015) loopt er trouwens nog een stevige actie, waarbij je maar liefst € 12,90 korting krijgt per maand, 12 maanden lang!

All-in-One packs bij TV Vlaanderen.
Een snelle verbinding zonder limiet, en een zalig TV-aanbod!
 

Social tagging: > > > > >

Comments are closed.