Base stopt met SNOW

snow

Telecomoperator Base trekt de stekker uit zijn Snow-pack. De 35000 actieve gebruikers kunnen kosteloos overstappen naar Scarlet. Snow was al sinds februari 2013 op de markt voor digitale televisie, internet en vaste telefonie. Het was een heel flexibel pakket, waarbij je als klant enkel moest betalen voor de content waarin je echt geïnteresseerd was.

Base noemde Snow zelf “bijzonder succesvol”, maar toch lijkt “het aanbieden van deze dienst momenteel economisch niet langer haalbaar”, liet het bedrijf in een persbericht weten. Base verwijt de overheid: “De bijbehorende kosten van het product, zoals contentrechten en aansluitkosten, blijven te hoog voor een nieuwe challenger op de vaste markt.”

Er is trouwens nog een ander probleem volgens Base: “Door de verhoogde concurrentiedruk zijn de prijzen voor mobiele communicatie de laatste jaren al met meer dan 40% gedaald. In de vaste sector blijven ze stijgen.” Daar hebben we hier bij internetproviders.be gelukkig een oplossing voor. Als je de formule kiest die het best bij je profiel aansluit, dan kan je flink wat besparen.

Gebruik onze vergelijkingsmodule om na te gaan welke provider bij jou aansluit!
Vergelijken >

De bestaande Snow-klanten worden overgezet naar Scarlet Trio, een ideaal pakket voor de sporadische gebruiker die een internet/digitale TV/telefonie-pack nodig heeft!

button

Social tagging: > > > > >