Prijsverhoging Telenet

Telenet trekt zijn prijzen op. Op 25 januari zal de kabelaar zijn prijzen aanpassen. Pakketten met internet en televisie worden gemiddeld twee euro duurder. Wanneer je ook telefonie in je abonnement hebt mag je je zelfs verwachten aan drie euro extra op je factuur.  Ook de huur van de digicorder slaat op: die stijgt van 8,35 euro per maand naar 8,70.

Andere tarieven blijven ongewijzigd. Er is geen prijsaanpassing voor de mobiele abonnementen King en Kong. Ook de huur van een digibox en de prijs van de extra pakketten voor Sporting Telenet, VRT Net Gemist, … blijven gelijk.

De nieuwe prijzen lokten meteen een storm van protest uit. De klanten van het Mechelse bedrijf uitten massaal hun ongenoegen via de sociale media. Telenet zelf benadrukt in een persbericht dat de prijsstijging nodig is ‘omdat een aantal kosten voor het bedrijf gestegen zijn’.

Klanten van wie het tarief wordt aangepast, kunnen kosteloos overstappen naar een ander tariefplan of naar een andere provider. De prijs van de VDSL-bundels van Scarlet en Proximus verhoogt niet. Die worden binnekort dus extra interessant!

button_alternatieven_scarlet

button_alternatieven_proximus

Zelf nog eens alles op een rijtje zetten? Gebruik onze vergelijkingsmodule!
Vergelijken >

Social tagging:

Comments are closed.