Overstappen van Proximus naar Scarlet

proximus_naar_scarlet
Je hebt de extra’s bij Proximus niet langer nodig, en je kiest voor de sterkste prijs/kwaliteit bij Scarlet? Dan is het tijd om werk te maken van die overstap. Bekijk eerst en vooral nog eens onze algemene tips van vorige week. Daarna kunnen we echt aan de slag!

De eigenlijke overstap van Proximus naar Scarlet

Na één week, maximum twee krijg je een activatiedatum per mail of per post. Zeg op die datum je contract bij Proximus op. Dit hoeft niet meer via aangetekend schrijven. Een mailtje naar Proximus is voldoende.
Enkele dagen voor de activatiedatum krijg je ook je nieuwe paswoord en gebruikersnaam voor je internetverbinding. Deze informatie zal je moeten ingeven in je modem via de web interface.
Heb je nog een Bbox2, dan kan die perfect ook gebruikt worden voor Scarlet.
Ben je in de loop van vorig jaar klant geworden bij Proximus, dan heb je waarschijnlijk een Bbox3. Neem contact op met Scarlet of je dat toestel mag blijven gebruiken: er kunnen immers complicaties optreden in combinatie met een vaste lijn.

Voor de kenners onder ons: valt het op dat de termen raw copper of vaste telefoonlijn niet meer vallen? Sinds enige tijd maakt het bij de overstap van Proximus naar Scarlet niet meer uit of je een vaste lijn bij Proximus hebt. Als je die niet hebt, wordt het koperpaar automatisch zonder meerkost gebruikt.

Overtuigd dat de overstap van Proximus naar Scarlet eigenlijk echt simpel is? Klik direct door naar de bestelpagina!

Een sterke basisservice, onverslaanbare prijs/kwaliteit? Kies dan voor Scarlet!

Social tagging: > > >

Comments are closed.