De 5 beste mobile games van 2020

mobiele games

Ben je op zoek naar een nieuwe hobby of ben je misschien al een echte mobiele gamer, maar ben je simpelweg op zoek naar inspiratie?

Zoek dan niet verder en lees vlug verder voor de vijf beste games van 2020 die je gemakkelijk op je mobiel kunt spelen.

Terwijl je onderweg bent, in de trein of bus zitten of aan het wachten bent in de wachtkamer van je huisarts, met deze mobile games zul jij je niet snel meer vervelen!

We beginnen simpel met nummer 5: Words with Friends

Je kent het bordspel Scrabble ongetwijfeld wel? Dat kun je nu ook makkelijk met je vrienden op je mobiel spelen. Een gezellig spel om ook tijdens de lockdown met elkaar in contact te blijven met de chatfunctie van het spel. Gewoon gratis op je telefoon!

Mystieke nummer 4: Hearthstone

Een van de grootste strategische kaartspellen is Hearthstone en dat is nu ook op je mobiel te spelen. De karakters komen je misschien bekend voor van World of Warcraft en dat klopt! Gratis te spelen op je mobiel en een echte aanrader voor mystieke liefhebbers.

Een oude bekende nummer 3: Pokémon GO

Dit mobiele spel is al langer beschikbaar, maar ook dit jaar nog erg populair mede omdat je het zonder kosten kunt spelen. Zowel binnen in je huis te spelen als door rond te lopen in het park. Ideaal om een frisse wandeling te maken en tegelijkertijd een paar pokémon te vangen. Kun jij ze allemaal vinden?

Een publieksliefhebber nummer 2: Fortnite

Op dit spel hebben veel echte gameliefhebbers lang op moeten wachten, maar je kunt nu Fortnite spelen op al je gadgets en dus ook op je mobiele telefoon. Je kunt dit spel met vrienden en met online gezelschap spelen. Er wordt aangeraden om het spel met een controller te spelen, maar ook de mobiele versie ziet er goed uit. Het mooiste aan dit spel is misschien wel dat je het ook nog eens gratis kunt downloaden. Doen dus!

Op de absolute nummer 1: Mario Kart Tour

Ben je al die tijd jaloers geweest op je vrienden met een Nintendo switch die steeds potjes Mario Kart konden spelen met elkaar? Dat hoeft nu niet meer, want jij kunt gewoon Mario Kart spelen op je mobiele telefoon. Het spel heeft nu zelfs online multiplayer mogelijkheden zodat je tegen je vrienden kunt spelen. En dat zonder dat je hoeft te investeren in speciale controllers! Of überhaupt hoeft te investeren, want het spel is helemaal gratis te krijgen in je app store. Waar wacht je nog op?

Social tagging: > > > > > > > > > > > >

Comments are closed.