De top 3 beste smartphones voor je kinderen

smartphone kinderen

Op een gegeven moment komen je kinderen op een leeftijd waarop ze graag een smartphone willen. Steeds meer vriendjes in de klas hebben er een en je kids willen graag meegaan met de tijd en hun social media kanalen overal bij kunnen blijven houden.

Heb je de afweging gemaakt en vind je het een mooi moment om je kind, na lang zeuren, toch toestemming voor een smartphone te geven? Dan kun je ongetwijfeld wel wat tips gebruiken. Ook hebben we de top 3 meest voordelige smartphones voor je kids op een rij gezet.

Waar let je op?

De feestdagen zijn een mooi moment om een smartphone cadeau te doen aan je kind. Maak er in ieder geval een speciaal moment van, want zo’n cadeau geef je natuurlijk niet iedere dag. Een ander mooi moment is bijvoorbeeld wanneer je kind slaagt voor het eindexamen of voor een verjaardag natuurlijk! 

Als je het juiste moment hebt gekozen, dan wordt het tijd om een model uit te zoeken afhankelijk van het budget dat je te besteden hebt. Denk bij de keuze ook aan de mogelijkheden die je je kind wilt bieden zoals een goede camera om leuke foto’s te kunnen maken en een goede batterij zodat ze altijd te bereiken zijn (en hun favoriete series kunnen streamen!). Wij hebben een top 3 voor je samengesteld met smartphones onder de 300 en zelfs onder de 200 euro. Zo is er voor ieder budget een model te vinden voor je kinderen.

Refurbished iPhone 7 met 128 GB 

Een refurbished smartphone is altijd een handige keuze wanneer je wel een nieuwer model toestel wilt kiezen, maar tegelijkertijd niet het budget hebt om bijvoorbeeld een nieuwe iPhone aan te schaffen. De refurbished iPhone 7 is zo goed als nieuw en je scoort hem al voor € 279,95. Refurbished is overigens ook een duurzame keuze!

Samsung Galaxy A51

De smartphone van Samsung is een absolute favoriet. Dat komt door het grote scherm van 6,5 inch en de vier camera’s op de achterzijde die zorgen voor topselfies en goede kwaliteit tijdens het videobellen. Ideaal om in contact te blijven tijdens de lockdown! Je shopt het toestel op dit moment al voor € 299,95.

Xiaomi Redmi Note 9

De meest budgetvriendelijke smartphone uit dit rijtje is toch wel de Xiaomi Redmi. Dit mooie toestel met groot scherm is al verkrijgbaar voor amper € 199,95. Naast het grote scherm en een krachtige batterij kun je bij dit toestel ook rekenen op een resolutie van 48 megapixel. Hier ga je je kinderen gegarandeerd blij mee maken!

 

Social tagging: > > > > > > > > > > >

Comments are closed.