Tablet, smartphone of Nintendo voor €1 bij HLN

HLN toestel

Ja, je leest het goed! Het Laatste Nieuws heeft een uitzonderlijke actie op dit moment: koop nu je abonnement en krijg een top toestel voor slechts €1! Je doet een voordeel van wel meer dan € 220. 

Een abonnement op Het Laatste Nieuws is zeker geen overbodige luxe in deze omstandigheden. Steeds de laatste updates weten is belangrijk om mee te zijn met veranderingen. Dankzij je abonnement kan je genieten van dagelijkse topjournalistiek waar en wanneer je wilt. Ook online (op je nieuws toestel) kan je alle nieuwsartikels gratis raadplegen. Het abonnement is 24 maanden geldig en je betaalt slechts € 20,95 per maand. 

Het enige wat je moet doen is je favoriete toestel kiezen en genieten van alle nieuwsartikelen die jij nu gratis kan lezen. Uit welke toestellen kan je kiezen?

Samsung Tab A10.1 Tablet

Met dit toestel doe je een voordeel van maar liefst € 208! Deze handige gadget heeft een zeer goede kwaliteit. Namelijk 0.1 inch van touchscreen en 8MP camera achter en 5MP voor. Dit toestel kan van jou zijn als je je abonneert voor 24 maanden en eenmalig € 1 betaalt. 

Samsung A20E smartphone

Heb je liever een smartphone? Ook daar kan voor gezorgd worden. Hierbij is jouw voordeel maar liefst € 178. Het touchscreen heeft 5.8 inch en een camera van 13MP voor en 8MP achter. Ook dit toestel kan van jou zijn voor slechts € 1! 

Nintendo Switch Lite

Heb je helemaal geen tablet of smartphone nodig? Dan is deze Nintendo Switch een uitstekende optie. Wil je weten wat jouw voordeel is? Maar liefst €228! Deze Nintendo heeft een 5.5 inch touchscreen, 32 GB en is uitbreidbaar met Micro SD. 

Geen toestel, maar een flinke korting

Heb je liever geen toestel, maar een aanzienlijke korting op je abonnement zelf? Je kan nu genieten van een tijdelijke promotie! Ook hier heb je veel keuze. Wil je graag enkel een digitale krant? Dat kan voor slechts € 10 per maand. Vind je de digitale versie goed, maar wel je in het weekend toch ook een papieren krant? Voor amper € 14 kan daar voor gezorgd worden. Ga je voor het complete verhaal, dus elke dag de digitale en papieren versie? Dan betaal je € 20 per maand. 

Welk toestel of formule kies jij?

Social tagging: > > > >

Comments are closed.