Scarlet voert opnieuw datalimieten in

scarlet_small

Scarlet heeft besloten om de datalimiet bij de triple-play en internet-only-pakketten terug in te voeren. Vijf jaar geleden schafte het dochterbedrijf van Proximus de limieten nog af. Toch blijven de gevolgen erg beperkt. Het aantal gebruikers dat boven een bepaald downloadvolume uitkwam zou veel te laag zijn om de onbeperkte limiet te handhaven.

Eind 2010 schrapte Scarlet nog de datalimieten op alle pakketten. Ze werden vervangen door een fair use policy, die een eerlijk gebruik verwacht van de klant. In de praktijk betekende dit wel degelijk onbeperkt internet.

Vanaf 1 september stelt Scarlet een downloadlimiet in: 300GB per maand. Wie meer verbruikt valt terug op 3Mbps voor de rest van de maand. Een redelijke snelheid, waarbij gewoon surfen perfect mogelijk blijft. Scarlet heeft een brief naar zijn verbruikers verstuurd met de nodige informatie. Daarin staat dat uit gegevens blijkt dat het afgelopen jaar minder dan 0.05 procent van het klantenbestand meer dan 300GB per maand verbruikte.

Iets minder nieuws dus, maar 300GB is wel ruim voldoende voor de gemiddelde gebruiker die op zoek is naar prijs/kwaliteit. Als je met meerdere mensen een verbinding moet delen kies je best voor een product bij Proximus. Daarbij moet je vooral denken aan situaties waarbij meerdere gezinsleden veel streamen of downloaden. Een Maxi-pack is daarbij ideaal.

Klik hieronder om naar de site van Proximus te gaan. Je komt direct op de juiste pagina, waar je je eigen pack kan samenstellen!

Heb je extra power nodig? Kies dan voor Proximus!

De downloadlimiet is nu wel vastgelegd, toch gebruikt minder dan 0.05% van de gebruikers meer dan 300GB. Qua prijs/kwaliteit blijft Scarlet dus onverslaanbaar! Klik op de knop hieronder door naar de site van Scarlet, voor extra informatie.

Onverslaanbare prijs/kwaliteit, nog altijd bij Scarlet!

Social tagging: >