Huur een kantoor te Antwerpen met kwalitatief internet

Niets blijkt zo belangrijk te zijn voor werknemers als een inspirerende werkomgeving. Studies hebben namelijk aangetoond dat een kantoor een directe impact heeft op de productiviteit. 

Daarom doen veel bedrijven en kantooreigenaren tegenwoordig beroep op de office planner van SKEPP, een handige online tool waarmee je in luttele minuten je eigen droomkantoor kan terugvinden of zelf ontwerpen.

Kantoor Antwerpen SKEPP

Koop, design of huur je eigen kantoor

Bekijk, vergelijk, design of huur je eigen kantoor. Verkies je alles zelf in te richten? Open dan de online module en selecteer daarop een kantoorruimte met representatieve afmetingen. Op basis hiervan kan je beginnen met het ontwerp van je eigen kantooromgeving. Naast een groot aanbod aan eigentijdse meubels vind je in de linkerkolom ook unieke producten terug. Van pingpongtafels en loungesets tot geïsoleerde meeting boxes, inclusief of exclusief internet, de keuzemogelijkheden zijn oneindig. Decoreer naar hartelust door de items naar hun gewenste positie te slepen. In het menu aan de rechterkant krijg je vervolgens een simulatie van de totale kostprijs.

Tevreden van het eindresultaat? Vraag dan een gratis offerte aan door op de knop rechts onderaan in het menu te klikken. 

Vind je een kant en klaar kantoor fijner? Goed, want er zijn kantoren te huur in alle populaire steden, in alle prijsklassen, van klassiek tot uiterst modern. Zo kan jij kiezen tussen 307 verschillende kantoren met allerhande gebouwtypen en stijlen om te huren te Antwerpen. Vind een kantoor te huur in Antwerpen

Kantoren met internet

Een handig voordeel bij de kantoren van SKEPP is dat vele kantoren uitgerust zijn met de beste internet verbinding. Dit is de meest belangrijke factor op kantoor, goed internet. Een slechte verbinding, kan leiden tot financieel verlies. De medewerkers worden onderbroken en gestoord tijdens het volbrengen van hun taken. Huur je graag een kantoor te Antwerpen? Goed nieuws, je dient zelf geen rekening te houden met specifieke inrichting van je kantoor om een zo sterk mogelijke internetverbinding te hebben. De internetbekabeling is kant en klaar en het kantoor is zo ontworpen dat de verbinding van topkwaliteit is. Dit resulteert in optimale productiviteit van de medewerkers.

Bestellen en betaalmethodes

Als klant heb je de keuze tussen een huur, huurkoop en koop. In het geval van een huur leg je maandelijks een vast bedrag op tafel. Dit heeft als grote voordeel dat beschadigde meubelstukken kosteloos vervangen worden. Bovendien zorgt de algemene flexibiliteit van deze module voor gemoedsrust onder investeerders. Je kan ook opteren voor een huurkoop. Dit betekent concreet dat je eigenaar wordt van de inboedel zodra je de volledige som afbetaald hebt. Je hebt daarbij de keuze om dit bedrag af te betalen in schijven. 12, 14 of zelfs 60 maanden? Voor SKEPP is geen enkele mogelijkheid te gek. Daarnaast geniet je ook van 2 jaar garantie en hoef je vooraf geen investering te doen.

Ben je kapitaalkrachtig genoeg om het volledige bedrag meteen te betalen? Dan is een definitieve koop de aangewezen betaalmethode. Je wordt hierdoor meteen eigenaar van alle meubelstukken. Net zoals bij huurkoop, kan je profiteren van 2 jaar garantie. Bovendien kan je zelfs opteren voor een mix tussen huurkoop en koop, al neem je voor deze formule best rechtstreeks contact op met de adverteerder.

 

Kantoren te huur in antwerpen

 

Social tagging: > > > > >

Comments are closed.