Wat zijn de voordelen van een gereviseerde Iphone?

gereviseerde iphone

Hopelijk heb je het nog nooit meegemaakt, maar als dat wel zo is dan weet je hoe vervelend het is wanneer je telefoon plotseling stuk gaat. Zoiets gebeurt natuurlijk ook altijd op het verkeerde moment, want het kost behoorlijk wat geld om een nieuwe telefoon te kopen of nieuw abonnement af te sluiten. Een gereviseerde iPhone kan wellicht een gulden middenweg zijn. Wat zijn de voordelen van zo’n ‘opgeknapte’ telefoon?

We horen het woord steeds vaker om ons heen: een ‘refurbished’ telefoon. Vooral iPhones worden vaak gereviseerd. Een ‘refurbished’ apparaat is een apparaat dat al gebruikt is, maar dat een professionele opknapbeurt heeft gekregen en daardoor feitelijk weer als nieuw is. Veel van de refubished telefoons zijn afkomstig uit het bedrijfsleven en inruilprogramma’s en ze worden uitgebreid door professionals onder de loep genomen, getest, gerepareerd, schoongemaakt en geüpgraded.

Milieuvriendelijk

Wanneer je voor een refurbished telefoon kiest, is dat niet alleen beter voor jou, maar ook voor de wereld! Het is namelijk een milieuvriendelijk alternatief voor nieuw, omdat de kostbare materialen die nodig zijn om een telefoon te maken, worden hergebruikt. Door voor refurbished ta gaan, help je dus mee met het recyclen van oude telefoons en draag je dus je steentje bij aan een duurzamere wereld.

Geld besparen

Zoals gezegd doe je er goed aan om een refurbished iPhone te kopen in plaats van een nieuwe. Waarom? Het is een stuk goedkoper, en dat voor feitelijk dezelfde kwaliteit! Hoeveel goedkoper een refurbished Iphone is, hangt af van het model en de conditie, maar het kan je letterlijk honderden euro’s schelen. Gemiddeld is de besparing zo’n 20% van de nieuwprijs.

Meer dan tweedehands

Veel mensen denken dat een refurbished iPphone gelijk is aan een tweedehands apparaat, maar niets is minder waard. Het is veel meer dan dat! Bij een tweedehands apparaat is het echt een gok wat je in handen krijgt, terwijl een refurbished telefoon altijd van top tot teen is nagekeken en gerepareerd. Sterker nog, je krijgt op een refurbished apparaat vaak zo’n twee jaar garantie op de hardware van het product, al verschilt de garantie wel per aanbieder . Bovendien koop je vaak bij bekende aanbieders en hebt daarbij recht op bedenktijd en retour. Al met al is een refurbished Iphone een vele veiligere aankoop dan een tweedehands telefoon, en dat voor de kwaliteit van een nieuwe!

Goedkoop, duurzaam, veilig en zo goed als nieuw

Veel meer voordelen zijn er niet bij het kopen van een nieuwe telefoon. Niet gek dus dat steeds meer mensen voor een refurbished telefoon gaan! Deze apparaten doen vaak net zo goed dienst als een nieuw exemplaar, en mocht je hem onverhoopt laten vallen, dan ben je in ieder geval een minder duur apparaat kwijt dan wanneer je nieuwe telefoon stuk zou gaan. Ben je ook nieuwsgierig geworden naar refurbished iPhones? Neem eens een kijkje op www.telefoondiscounter.nl en bekijk het nieuwste aanbod!

Social tagging: >

Comments are closed.