Gratis internet tips voor al onze ondernemers!

Overstappen naar Glasvezel Zakelijk Internet

Tegenwoordig gaat alles via internet. Dit geldt ook voor ondernemers. Als ondernemer kun je de keuze maken voor een particulier of een zakelijk internet abonnement. Over het algemeen is particulier internet goedkoper en via vergelijkingswebsites kun je particulier internet gemakkelijk vergelijken. Toch heeft zakelijk internet een aantal voordelen. Met zakelijk internet kun je bijvoorbeeld de btw terugvragen bij de Belastingdienst.

Daarnaast is de klantenservice voor gebruikers van zakelijk internet vaak 24/ 7 beschikbaar en hierdoor krijg je sneller een medewerker aan de lijn die je kan helpen met eventuele problemen. De keuze maken voor het juiste internetpakket is lastig, maar vandaag geven we je een aantal handige internet tips waar iedere ondernemer iets aan heeft!

Overstappen naar glasvezel zakelijk voor razendsnelle verbinding

Als er één tip is die we je mee kunnen geven, dan is het overstappen naar glasvezel zakelijk internet. Ieder bedrijf is tegenwoordig van het internet afhankelijk. Glasvezel heeft ongeveer dezelfde prijs als zakelijk kabel internet, maar het ook de snelste verbinding die je tot nu toe kunt krijgen. De downloadsnelheid is gelijk aan de uploadsnelheid, dit betekent ook dat je bestanden razendsnel naar klanten kunt versturen Een nadeel van glasvezelverbinding is wel, dat het niet overal beschikbaar is.

Overstappen naar zakelijk internet voor geschikte verbinding?

Als ondernemer kun je het beste overstappen naar zakelijk internet. Als consument heb je vaak meer keuze, maar als je overstapt op zakelijk internet heb je een verbinding die geschikt is voor ondernemers doeleinden. Als ondernemer heb je vaak een hogere internet capaciteit nodig, en dan heb je een internetverbinding nodig die daar op berekend is. Als je kiest voor een zakelijk internet abonnement dan heb je een snellere en stabielere verbinding die de druk ook altijd aan kan.

Overstappen naar zakelijk internet voor betere support

Als ondernemer ben je een veelvuldig gebruiker van internet en kun je soms wel eens tegen problemen aanlopen. Dan is het handig als je op dat moment direct geholpen kunt worden zoals al even kort benoemd zit erbij zakelijk internet vaak 24/ 7 iemand voor je klaar om je te helpen bij je problemen.

Overstappen op zakelijk internet voor financiële voordelen

Zakelijk internet is vaak duurder dan internet voor de consument. Alhoewel je hier daadwerkelijk ook echt iets voor terug krijgt, betere service, hogere snelheden, meer mogelijkheden, betere support en ga zo maar door. Daarnaast heeft het ook financiële voordelen, internet voor de consument kan hier niet terugvragen aan de belastingdienst. Zakelijk internet geld als bedrijfskosten, hier haal je dus financieel voordeel uit.

Social tagging: > > > >

Comments are closed.