Foto’s en video’s bekijken op Proximus TV

swipebox

Proximus laat van zich horen met een nieuw concept. De provider biedt nu een oplossing aan om de foto’s op je smartphone of tablet gemakkelijk op het grote scherm te toveren.

De SwipeBox werd begin september gelanceerd. De aansluiting is eenvoudig. De SwipeBox wordt tussen je decoder en je TV aangesloten via HDMI. Elke versie van de decoder wordt ondersteund. De nodige instellingen worden afgehandeld via de afstandsbediening. Tenslotte heb je de SwipeBox app nodig. Die is zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone of iPad. Windows Phone wordt voorlopig nog niet ondersteund.

Werken met de SwipeBox is eigenlijk heel erg simpel. Open de app op je slimme toestel, en sleep of swipe de foto of video naar je TV. Als je op dat moment naar Proximus TV aan het kijken bent wordt de uitzending automatisch onderbroken. Wanneer je gedaan hebt met swipen, gaat de uitzending gewoon door. Heel erg handig dus!

Naast zelf gemaakte foto’s en video’s is er ook ondersteuning voor enkele populaire toepassingen. Youtube, Picasa en Facebook worden ondersteund. De Proximus Cloud is uiteraard ook van de partij.

De Proximus SwipeBox valt enkel te combineren met Proximus TV. Dit aanbod van digitale TV wordt gebundeld met de verschillende Proximus packs. Vooral het Proximus Comfort Pack en Proximus Maxi Pack zijn aan te raden.

Kies een SwipeBox in combinatie met een Proximus Maxi of Comfort Pack!

Niet zeker welke formule bij jou past? Gebruik dan onze vergelijkingsmodule, die onlangs nog werd geüpdatet.

Zoek de formule die echt bij jou past!

Social tagging: > > >

Comments are closed.