Verandert Mobistar binnenkort van naam?

Mobistar_Logo

Mobistar is één van de drie grote mobiele providers in ons land. Het bedrijf moest recent een serieuze tegenslag verwerken, want Telenet ging in zee met Base voor hun mobiele aanbod. Dit plaatste Mobistar op een vreemde, eenzame positie op de markt. Het houdt maar niet op voor Mobistar, want binnenkort kan daar ook nog een naamsverandering bijkomen.

Het Franse moederbedrijf Orange vraagt aan Mobistar om van naam te veranderen. Het bedrijf zou daardoor binnenkort misschien de naam Orange aannemen.
Ondanks het meerderheidsbelang van Orange lijkt Mobistar wel niet direct van plan om de naamswijziging door te voeren. De Raad van Bestuur laat weten dat het verzoek van Orange goed ontvangen is, maar dat er nog geen beslissing is gevallen. De terughoudendheid van Mobistar is wel te begrijpen. Tot en met 2002 had Base een andere naam: Orange! Voor veel Belgen roept de naam Orange nog altijd nare herinneringen op: destijds was het Orange-netwerk vrij slecht van kwaliteit.

Toch blijkt Mobistar terug te vechten met een aantrekkelijk aanbod, en daar zijn we uiteraard blij mee! Onder het motto “Te veel data bestaat niet” heeft Mobistar nu toch een aantrekkelijk aanbod voor de mobiele surfer. Vooral als je toestel 4G aankan, is de formule Internet On Mobile een straffe deal.

Voor 15 euro krijg je heel wat.

  • 4GB data
  • 4000 sms’jes
  • 50 belminuten

Daarnaast kan je ook herladen voor 10 euro (33 belminuten, 750MB, 500 sms’en), of voor 20 euro (66 belminuten, 5GB, 5000 sms’en).

Een stevige mobiele deal voor 15 euro, bij Mobistar!
Social tagging: > > >

Comments are closed.