5 redenen waarom je nieuwe smartphone een Samsung moet zijn

samsung gsm

Ben jij nog op zoek naar een nieuwe smartphone maar wil je de hype van de iPhone niet volgen? Dan hebben wij misschien het ideale smartphone merk voor jou. Het marktleidende merk Samsung zal je verblijden met hun professionele en handige smartphones! Waarom? We geven je hier 5 redenen waarom een Samsung je nieuwe smartphone zou moeten worden!

Goedkoper

Zoals velen wel weten betaal je vaak voor de naam van een product. Kijk maar naar de hallucinante prijzen van de iPhone! Met een Samsung ben je vaak slechts minder dan de helft kwijt voor een nieuwe gsm die dezelfde opties heeft. Je kan kiezen tussen verschillende types van verschillende prijscategorieën. Oh ja en niet te vergeten dat de applicaties uit de Play Store ook veel goedkoper zijn dan degene uit de Apple Store!
Niet alleen het aankoopbedrag is veel lager maar ook eventuele reparaties. De smartphones van tegenwoordig bestaan grotendeels uit glas en soms gebeurd het wel eens dat je gsm toevallig valt en je glas breekt. Bij een Iphone moet je dit in een erkende winkel laten doen waar de reparatiekosten soms tot wel € 300 kunnen oplopen. Wist je dat je een Samsung scherm veel goedkoper of zelfs makkelijk zelf kan herstellen? Win-win situatie die voordelig is voor je portemonnee. Natuurlijk is voorkomen beter dan genezen. Bescherm je gsm dubbel en dik met een funky gsm hoesje. Kies voor Galaxy A71 hoesjes van gsmpunt.nl.

Veel keuze

Met slechts 2 nieuwe modellen per jaar heb je bij Apple een heel beperkte keuze. Wist je dat Samsung ongeveer 21 nieuwe smartphone modellen heeft? Voor ieder wat wils, binnen elke prijscategorie! Ookal gebruik je je smartphone enkel om te bellen of te sms’en, als camera of als werktoestel! Er is vast en zeker een toestel dat bij je past en binnen je budget valt. 

Meer opslagcapaciteit

Een iPhone koop je met een vooraf bepaalde opslagcapaciteit. Deze opslagruimte kan op geen enkele manier worden vergroot. Zit je gsm vol? Pech! Vermoedelijk weet je ook dat hoe meer opslagruimte je wil, hoe meer je moet betalen? Dit is bij Samsung verleden tijd! Je kan een goedkoop SD kaartje kopen voor een paar tientjes en deze gewoon in je gsm schuiven, waardoor je altijd voldoende geheugen zal hebben op je gsm. Je lievelingsfoto’s of muziek moet je niet verwijderen omdat je gsm sloom begint te worden! Wissel je van gsm? Schuif je SD kaart in de nieuwe gsm zonder dat je al je bestanden kwijt bent. 

Dual Sim

Heb je twee gsm nummers? Koop dan zeker geen iPhone. Het is namelijk op geen enkele manier mogelijk om 2 simkaarten te gebruiken in één toestel bij Apple. Voor Samsung is dit al jaren de normaalste zaak van de wereld om gebruikers de mogelijkheid te geven om 2 gsm nummers te beheren vanop 1 toestel. Je hoeft dus nergens meer met 2 gsm’s op zak te lopen, want je bent bereikbaar via beide nummers op 1 toestel! Kies tussen één van de 12 dual sim modellen bij Samsung.

Persoonlijker

Iets aanpassen aan je persoonlijke voorkeur zou de normaalste zaak van de wereld moeten zijn. Niet bij iPhones! Je kan deze toestellen slechts beperkt personaliseren. Geen zorgen! Met de Samsung heb je heel veel mogelijkheden om de gsm zo persoonlijk mogelijk te maken. Van unieke ringtones, achtergrond, wallpaper, widgets tot zelfs de vormgeving van je app-icoontjes! Om nog maar te zwijgen over overgangs animaties, het aantal apps die naast elkaar passen in je menu en de kleuren van je lettertype. Geef nu toe, het is fijn om iets aan te passen aan je voorkeuren. Dit kan je bij Samsung dankzij een gratis launcher die jou de artiest van je smartphone vormgeving laat zijn! Bovendien kan je het nog persoonlijker maken met een cool hoesje. Kies bijvoorbeeld voor Galaxy A71 hoesjes van gsmpunt.nl.

Social tagging: > > > > > > > >

Comments are closed.