Scarlet

Scarlet is een dochter van de Belgacom Group en biedt telefonie, digitale televisie, internetverbindingen en GSM-diensten aan. Scarlet telt reeds 150.000 tevreden klanten in België.

 In 1992 startte Scarlet in Nederland als een eenmanszaak. In eerste instantie was het doel om “voordeliger bellen naar het buitenland” te ontwikkelen. Dit was in ie tijd een unieke propositie.

Van een eenmanszaak is Scarlet uitgegroeid tot een florerend telecombedrijf met zo’n 550 medewerkers. Sinds 1997 is ook in België actief. Met de overname van Tiscali eind 2004 verstevigde Scarlet zijn positie. Door belangrijke overnames gedurende de afgelopen jaren, beschikt het nu over een technisch hoogstaand glasvezelnetwerk. In 2009 nam Belgacom Scarlet volledig over.

Scarlet vult Belgacom aan met eenvoudige, goedkopere producten op het gebied van vaste en mobiele telefonie en internet. Vanaf 1 oktober 2008 biedt Scarlet ook digitale televisie aan door Belgacom TV in haar aanbod op te nemen.

Scarlet is in heel België actief en de producten zijn zowel via de website als telefonisch af te nemen. Uiteraard kan men online ook andere producten zoals mobiele telefoons en tablets bestellen met of zonder abonnement. Scarlet heeft geen eigen winkels en het hoofdkantoor is gevestigd in Evere.

Geef een reactie