Muziek streamen in je auto zonder bluetooth: dit zijn de opties

muziek bluetooth auto

Wanneer je muziek wilt streamen vanaf je telefoon in de auto loop je vaak tegen het probleem aan dat je niet altijd gebruik kunt maken van bluetooth. Dit kan zijn omdat je auto geen bluetooth verbindingen kan leggen of omdat je te maken heb met het probleem dat je telefoon dit niet ondersteund. Wat de reden ook is, het is vervelend want in de auto wil je muziek kunnen streamen.  In dit artikel vind je twee ideale en snelle oplossingen die je kunt gebruiken voor het streamen van je eigen muziek in de auto. 

AUX kabel

Het makkelijkste en snelste systeem is het gebruiken van een AUX kabel. Hierbij is het belangrijk dat je checkt dat je auto ook een AUX kabel heeft, zodat je zonder problemen de stekker in kunt pluggen en je eigen muziek kunt gaan streamen in de auto. Een AUX kabel is gemakkelijk te bestellen via het internet of in de winkel en is direct te gebruiken. Nadat je de AUX kabel hebt ingeplugd in je auto en de telefoon, is het belangrijk dat je checkt dat je instellingen in de auto goed staan zodat je ook echt naar de muziek op je telefoon luisteren kunt. Check voor gebruik ook het volume op de telefoon, want het volume van de telefoon heeft direct invloed op het volume van de muziek dat door de boxen van de auto komt.

FM Transmitter in je auto

Het kan een hele goede zijn om gebruik te maken van een FM Transmitter die je gebruikt om muziek te streamen in je auto. Hierbij maak je gebruik van een kleine transmitter die je gemakkelijk aan kunt sluiten. Deze transmitter maakt gebruik van het lokale  FM netwerk. Hierbij kun alleen jij de verzonden muziek horen via jouw radio. Dit is een oplossing voor elk soort auto en kan dan ook gemakkelijk worden ingezet voor allerlei soorten merken en soorten. Hierdoor is de FM Transmitter de snelste oplossing en makkelijkste oplossing. De beste fm transmitter vind je online door een goede vergelijker te bekijken en de beste uit de test te kiezen. Uiteraard zijn er allerlei opties en mogelijkheden.

Social tagging: > >

Comments are closed.