Mooi gebaar van telecomoperatoren: gratis ruimere databundels

telecom corona

Heel wat telecomoperatoren zijn solidair met hun klanten tijdens deze corona-crisis. Veel werknemers werken van thuis en studenten moeten online lessen volgen. Daarnaast is het belangrijk om contact te houden via sociale media nu iedereen in quarantaine zit. 

Alle grote telecomoperatoren in ons land hebben serieuze maatregelen getroffen. Bijna allemaal verruimen ze kosteloos de databundels voor een aantal weken, sommige operatoren doen er ook nog een gratis portie entertainment bovenop. 

Mobile Vikings

Mobile Vikings vindt onbezorgd kunnen communiceren in deze uitzonderlijke tijden het belangrijkst. Tot en met 5 april bellen alle Vikings daarom gratis onbeperkt naar alle nationale nummers, vast én mobiel. Daarnaast verdubbelen ze de mobiele data van alle bundels tot 5GB. Heb je 5GB in je abonnement zitten? Dan krijg je nu 10GB!

Orange

Ook Orange steekt zijn klanten een hart onder de riem. Alle klanten met een abonnement ontvangen 5 GB extra om in contact te blijven met familie en vrienden, dat is geldig gedurende 31 dagen. Daarnaast houden de technische teams het verkeer en het netwerk nauwgezet in de gaten, zodat een vlotte en snelle communicatie mogelijk blijft.

Proximus

Proximus wil zijn klanten graag helpen in deze bizarre tijd. Zo kan je 24/7 onbeperkt bellen met de vaste lijn of mobiele telefoon naar alle vaste lijnen en is er onbeperkt internet voor alle internetabonnees. Heb je een mobiel abonnement? Dan krijg je 10GB tot 31 maart. Verder krijgen alle TV-abonnees gratis toegang tot de betaalzenders van het pakket Movies & Series, Studio 100 Hits en Pickx Live. 

Voor zakelijke klanten van Proximus zijn dezelfde voordelen van toepassing. Wat mobiel internet betreft, zal Proximus zijn klanten met professionele tariefplannen geen kosten aanrekenen voor dataverkeer buiten hun bundel.

Scarlet

Proximus-dochter Scarlet treft vergelijkbare maatregelen die geldig zijn tot en met 3 april. Bij deze operator zijn alle oproepen naar vaste lijnen gratis en wordt de beperking van de internetsnelheid boven het maximaal toegestane volume opgeheven. Daarnaast worden ook de zenders van Movies & Series gratis toegevoegd aan het basis tv-pakket van de klanten.

Telenet

Telenet voorziet meer internet, meer data en meer entertainment, al zeker tot 5 april. Iedereen zit meer thuis en gebruikt dus waarschijnlijk ook meer internet. Daarom krijgen alle klanten met een mobiel of vast internet abonnement een verdubbeling van het inbegrepen datavolume. Als je bijvoorbeeld 1 GB verbruikt, dan gaat er slechts 500 MB van je abonnement af. Verder krijgen TV-abonnees gratis toegang tot films en series via hun TV-theek en via kanaal 11. 

Voor bedrijven die de komende weken moeten sluiten, is een tijdelijke opschorting van de diensten mogelijk. Zij kunnen bij Telenet ook uitstel van betaling vragen.

Social tagging: > > > >

Comments are closed.