Beste abonnementen voor gamers

gaming abo

Ben jij een fanatieke gamer en speel je spellen razendsnel uit? Dan geef jij waarschijnlijk veel geld uit aan het kopen van nieuwe spellen. Dit is erg zonde omdat dit telkens losse uitgaven zijn, wat als dit nou anders kon? Tegenwoordig zijn er veel bedrijven die abonnementen aanbieden. Dit kun je vergelijken met diensten zoals Netflix en Videoland, hier betaal je een maandelijks bedrag voor het kijken van series en films. Goed nieuws, dit kan je ook doen voor het spelen van computergames! Hieronder zal worden toegelicht welke bedrijven deze dienst aanbieden en wat de kosten zijn.

Playstation Now

Playstation Now is niet hetzelfde als Playstation Plus. Met Playstation plus krijg je alleen toegang tot het online netwerk, als uitzondering kun je soms gratis spellen downloaden. Playstation Now is een hele andere dienst van Sony. Deze dienst maakt het mogelijk om games te streamen, dit doe door middel van een maandabonnement. Kosten van het maandelijkse abonnement zijn 14,99 euro. Voor deze 14,99 kun je 600 verschillende games streamen! Het gaat hierbij om 250 playstation 4 games. De overige spellen zijn voornamelijk playstation 2 en 3 games. Je kunt dus voor weinig geld heel veel spellen spelen. Je moet je wel afvragen wanneer je zoveel gamed, in de wintermaanden kan het ideaal zijn!

Xbox Game Pass

De xbox game pass werkt hetzelfde als playstation now. Het is een online streamingdienst waardoor je verschillende spellen kunt spelen. Het abonnement kost 9,99 voor de pc of xbox of 12,99 voor de pc en een console. Het aanbod bestaat uit 360 games waarvan er 250 voor de xbox one zijn. De spelervaring is hetzelfde als een spel uit de winkel, je hoeft dit spel alleen maar te downloaden. Veel van deze games zijn oorspronkelijk uitgebracht op de xbox 360 waardoor je klassiekers kunt spelen.

GeForce NOW

GeForce staat bekend als videokaart van Nvidia. Dit is net als de bovenstaande een dienst waarbij gebruikers spellen kunnen streamen. Omdat dit een beta versie is kunnen spelers gratis gebruik maken van het platform. Het is bedoeld voor Windows, Mac en Shield. Het aanbod bestaat uit ongeveer 400 games, genoeg om te vermaken en dat helemaal voor niks! De streaming dienst werkt erg goed, bij extreem hoge kwaliteit spellen is soms nog een vertraging merkbaar. Dit geldt voor alle streamingdiensten. Een goed internet abonnement is dus een vereiste!

 

Social tagging: > > > >

Comments are closed.