Handige gadgets voor je thuiswerkplek

Ben je naast de zoektocht naar een goede internetprovider ook bezig met het inrichten van je thuiswerkplek? Of ben je op zoek naar manieren om je huidige thuiswerkplek nog comfortabeler te maken? Door de corona crisis zijn veel werkgevers soepeler geworden wat betreft thuiswerken. Uit eerder onderzoek van de federale overheidsdienst Mobiliteit blijkt ook dat thuiswerken een blijvertje wordt. Dat is natuurlijk fijn. Maar dan wil je er ook wel voor zorgen dat je een fijne thuiswerkplek hebt. En daar zijn verschillende handige gadgets voor. We zetten een aantal tips op een rij in dit artikel.

Gadgets voor je Thuiswerkplek

Webcam cover voor meer privacy

Een webcam cover is misschien niet het eerste waar je aan denkt. Maar zeker omdat je thuis werkt kan het fijn zijn om de privacy te waarborgen. Zo’n webcam cover bevestig je aan de ingebouwde webcam van je laptop en zo weet je zeker dat eventuele mensen met verkeerde intenties niet zomaar kunnen meekijken. Wel zo veilig!

Noise cancelling headphones om rustig te kunnen werken

Rustig thuis kunnen werken is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Denk aan kids die in huis rondrennen of een groot bouwproject bij de buren met veel herrie als gevolg. Tegenwoordig zijn er headphones en oordopjes die ervoor kunnen zorgen dat je geen omgevingsgeluid meer hoort. Dit wordt ook wel ‘noise cancelling’ genoemd. Ideaal om deze aan te schaffen als je zeker wilt weten dat je altijd rustig thuis kunt werken.

Verwarmde mat voor wat extra warmte

Zit je in het huis op een wat koudere plek te werken? Heb je dan vooral snel last van koude handen? Daar is een hele handige oplossing voor in de vorm van een warme mat die je onder je muis en toetsenbord kunt leggen. De mat werkt met een normale elektrische snoer of op USB. Heel handig voor de wat koudere dagen en je hebt meteen goede bescherming voor je bureau. 

Tip voor werkgevers: geef een thuiswerk pakket 

Om af te sluiten nog een tip voor werkgevers. Geef je medewerkers en/of relaties een thuiswerk pakket met leuke en handige items voor het thuiskantoor. Dat zullen ze niet alleen heel erg waarderen, maar geeft ook een positieve boost aan je naamsbekendheid. En dat hoeft echt geen heel duur pakket te zijn. Laat bijvoorbeeld koffietassen met logo bedrukken, een muismat en een draadloze oplader voor de telefoon. Simpele items die een goede indruk zullen achterlaten.

Met behulp van de bovenstaande tips kun jij aan de slag om je thuiswerkplek nóg fijner te maken. 

Social tagging:

Comments are closed.