EDPnet

EDPnet maakte sinds de oprichting in 1999 een sterkte groei door, voornamelijk door haar persoonlijke en klantgerichte aanpak. Deze onafhankelijke Telecom Service Provider levert niet alleen diensten in België, maar ook in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Groot Brittannië en Rusland. Doordat dit bedrijf in zoveel landen actief is, heeft ze de beschikking over een snel en goedkoop netwerk wat zich weer doorvertaalt in snel internet tegen scherpe prijzen voor haar klanten. Flexibiliteit is één van de speerpunten van EDPnet en het motto ‘stretch the internet’ maakt ze meer dan waar; EDPnet biedt internetdiensten en -producten aan die passen bij de individuele wensen van de klant.

Het dienstenpakket van EDPnet omvat o.a. ADSL, ADSL2+, SDSL, leased lines, glasvezel- en inbelverbindingen en telefonie. Daarnaast is EDPnet is gespecialiseerd in shared hosting, dedicated hosting, co-locatiehosting, streaming, domeinnaamregistratie en hardware (modems, routers, …).

EDPnet heeft momenteel 80 medewerkers verspreid over de commerciële en de technische dienst, boekhouding, development en marketing. Daarnaast heeft zij een resellerkanaal uitgebouwd, dat meer dan 450 resellers telt.

Geef een reactie