De nieuwste smartphone modellen van dit moment

SmartphoneWat vandaag nieuw is, kan morgen zomaar weer oud of in elk geval voorbijgestreefd zijn. Zo gaat dat in de wereld van de smartphones, waar de producten elkaar telkens weer afbluffen met innovatieve technische snufjes. Wat vandaag dus volgens insiders de mooiste, de beste en nieuwste is, kan morgen alweer een gepasseerd station blijken.

Vier lenzen aan de achterzijde en een ultra groothoeklens

Wat zeker is op dit moment is dat de Samsung Galaxy S10 nieuw en van absolute topkwaliteit is. Het is het beste Samsung toestel tot nu toe, iets waar iedereen het over eens is. Bijzonder is dat de camera over in totaal vijf camera’s beschikt. Het beeldscherm is daarnaast, zo weten gebruikers, van wereldklasse. Over nieuwe en mooie smartphones gesproken; opmerkelijk is de opmars van het Chinese merk Huawei en zeker die van de P30 Pro. De smartphone heeft liefst vier lenzen aan de achterzijde en beschikt over een ultragroothoeklens. Ook de sterke accu wordt alom geprezen en de verwachting is dat Huawei de komende jaren de norm gaat bepalen op het gebied van smartphones.

Een supersnel verfrissend beeldscherm

Overigens scoort ook de OnePlus 7 Pro uit China bijzonder goed. Bijzonder aan deze mobiele telefoon is dat het beeldscherm extra snel ververst. Doet een normaal toestel dat zestig keer per seconde dan kan dit toestel dit liefst negentig keer in een seconde. Daardoor biedt dit toestel ongekende souplesse. Ook nieuw en goed is de Google Pixel 3XL, terwijl ook de Huawei scoort met de Mate 20 Pro en zo alle concurrentie langzaam maar zeker van het speelveld blaast.

De opmars van Sim Only is best logisch

Nog steeds nemen de meeste mensen een van de nieuwe toestellen bij hun abonnement, waarvoor ze dan elke maand een deel aflossen. Zo kun je inderdaad beschikken over de nieuwste telefoons en heb je (vaak) om de twee jaar weer een nieuwe en verbeterde smartphone. In opmars is echter ook het sim only abonnement. Op die manier kun je wel tot vijftig procent op de telefoonrekening besparen omdat je nu alleen betaalt voor het abonnement en het toestel dus niet terugbetaald hoeft te worden. Dat toestel dien je zelf aan te schaffen. Gezien de forse besparing op je abonnement lijkt dat meer en meer de moeite waard. Kijk hier eens voor sim only vergelijken.

Social tagging: > > > >

Comments are closed.